De Ouderraad

De ouderraad (OR) is een enthousiaste groep ouders die zich, samen met het team, inzet om allerlei activiteiten van de Máximaschool mee vorm te geven, te stroomlijnen en te coördineren. Zo worden de gangen regelmatig omgetoverd door de OR samen met een groep creatieve ouders. En worden de grote feestdagen Sinterklaas en Kerst mede door de OR in goede banen geleid.

Samenstelling:
De OR bestaat uit personen die voor tenminste 3 jaar in de OR zitting hebben. Ook is er standaard een leraar van het team aan de OR toegevoegd.

Hulplijnen:
Indien school hulp nodig heeft bij het organiseren van bepaalde zaken dan kan een leerkracht de hulp inroepen van de OR. Bij een vraag om hulp zal de OR kijken of het binnen de OR opgelost kan worden. Is er meer hulp nodig dan gaat er een verzoek om hulp naar de klassenouders welke op hun beurt weer ouders kunnen vragen.

Financiën:
De penningmeester beheert de gelden die binnen komen van de ouderbijdrage. Jaarlijks brengt de penning meester verslag uit.

Ideeën: Mocht U ideeën, op of aanmerkingen hebben op bepaalde activiteiten laat het ons dan weten
.

- Nieuwsbrief okrober 2017